Majoitus ja palvelut

Lomamökki on helppo majoitusvaihtoehto!

Lomamökeissä asuminen on mukavaa ja helppoa - olipa sitten kyse lomasta, työmatkasta tai pidempiaikaisesta majoitustarpeesta. Muistathan ilmoittaa lemmikistä varatessasi mökkiä. Siivousmaksulisä on 15€. Kaikilla yöpyjillä on käytössään lisämaksusta huoltorakennuksen pyykkitupa ja muut palvelut.

Lomamökeissä on vaihteleva varustelutaso, mm. suihku, WC, astiat ja ruoanlaittovälineet, keittolevy, jääkaappi, kahvinkeitin, radio sekä rantamökeissä TV. Terassilla on puutarhakalusteet. Tarjolla on myös maukas aamupala, jonka voi nauttia lasitetulla terassilla, hintaan 6,90€/henkilö.

Alueella vallitsee maaseudun rauha ja kukkien väriloisto. Pitkää rantapolkua voit lenkkeillä yhdessä perheesi kanssa. Rannalla on vaijerirata veteen, rantalentopallo-kenttä, minigolf, Farmers golf, frisbeerata, 2 grillikatosta, rantasauna, lasten leikkialue ja seikkailurata sekä jättitrampoliini.

Vuokrattavana on soutuveneitä, kanootteja, polkuvene, polkupyöriä, rullaluistimia. Tee löytöjä matkamuistomyymälästä, käy ostoksilla elintarvikekioskilla tai lähetä postikortti Postista! Kultahiekoilla on myös pankkiautomaatti. Hyvän palvelun kahviossa on tarjolla tuoreet kahvileivät ja jäätelöannoksia, maukasta ruokaa ja elintarvikkeita!

Jos olet etsimässä kokoustiloja tai ravintolapalveluja isommalle ryhmälle, löydät monipuoliset palvelut läheiseltä Kassu Halosen Taidetalolta.

Muualla sijaitsevia palveluita Km Ajoaika
Huoltoasema (Paltamo, Vaala) 40 km 35 min
Apteekki (Paltamo, Vaala) 40 km 35 min
Terveyskeskus (Paltamo, Vaala) 40 km 35 min
Päivystys (Kajaani) 80 km 1h 15 min